Home » Microsoft » [Free New Microsoft Version] The Best Microsoft 070-489 Dumps Exam Guide and Microsoft Developing Microsoft SharePoint for Microsoft Video Series with High Passing Rate (From Google Drive)

[Free New Microsoft Version] The Best Microsoft 070-489 Dumps Exam Guide and Microsoft Developing Microsoft SharePoint for Microsoft Video Series with High Passing Rate (From Google Drive)

Pass4itsure The Best Microsoft 070-489 dumps exam guide and Microsoft developing Microsoft SharePoint for Microsoft video series with high passing rate, Pass Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions. Pass4itsure are an authorized legal company offering valid https://www.pass4itsure.com/070-489.html dumps many years. We become larger and larger owing to our high-quality products with high passing rate.

Exam Code: 070-489
Exam Name: Developing Microsoft SharePoint Server 2013 Advanced Solutions
Updated: Aug 19, 2017
Q&As: 97

[Free New Microsoft 070-489 Dumps Version From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWMVJwQXUxZ0JQV28

[Free New Cisco 210-060 DumpsVersion From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWNmlXYjFDT0t3UWc

Every year there are more than 35803+ candidates choosing Microsoft 070-489 dumps. Our passing rate is high up to 96.42%.

070-489 dumps

Free Pass4itsure Microsoft 070-489 Dumps Exam Questions and Answers:

Question: 1
Which of the following is an example of a taxable gift for federal gift tax purposes?
A – A father gives his 19-year-old daughter a note promising to give her his Rolls Royce when she
reaches the age of 21.
B – Instead of parents paying an outside executive $60,000, a son runs their business for 8
months without charging a fee.
C – The parents of a married son permit their son and his family to use a summer cottage that
rents for $3,000 per month on a rent-free basis.
D – A father cancels a $50,000 note his daughter gave him when he made a loan to her 2 years
ago.
070-489 exam 
Answer: D
Question: 2
The following are facts concerning a decedent’s estate:
Taxable estate $1.700, 000
Pre-1977 taxable gifts 200, 000
Post-1976 adjusted taxable gifts 50, 000
Post-1976 gifts made to a qualified charity 100, 000
The tentative tax base of this estate is
A – $1,700,000
B – $1,750,000
C – $1,850,000
D – $1,900,000
Answer: B
Question: 3
An executor elects to value the assets of the estate at the alternative valuation date 6 months
after death. Which of the following statements concerning the estate tax value of assets included
in this estate is correct?
A – An annuity included in the gross estate that diminishes with the mere passage of time is
includible at the date of death value.
B – Property sold before the alternate valuation date is valued at the alternate valuation date.
C – Property that has increased in value since the date of death may be valued at the date of
death if the executor so elects.
D – Property distributed under the will before the alternate valuation date is valued at the date of
death.
070-489 dumps 
Answer: A
Question: 4
A father and son have been farming land owned by the father for the past 12 years. Just prior to
his death, the father was offered $1200, 000 for his farm because of its possible use as a
shopping center. The son would like to continue to farm the land if it can be included in his
father’s estate at its current use value. Additional facts are:
1. Average annual gross rentals from nearby farms of similar acreage are $56,000.
2. Average annual state and local real estate taxes on the farm are $6,000.
3. The interest rate for loans from the Federal Land Sank is 8 percent.

For federal estate tax purposes, the farm method valuation formula would result in a current use
value for the farm of
A – $500,000
B – $600,000
C – $700,000
D – $820,000
Answer: B
Question: 5
Which of the following types of real properly ownership will be deemed to be a tenancy in
common?
A – Two brothers own equal amounts of all the common stock in a corporation, the only asset of
which is real property.
B – Two brothers own equal undivided interests in a piece of real properly, with each brother
being able to divest himself of his interest by sale, gift, or will.
C – Two brothers are equal partners in a general partnership that owns a piece of real property
used in the partnership business.
D – Two brothers own equal fractional interests in a piece of real property and at the death of one
of the brothers the survivor will own the entire piece of property.
070-489 pdf 
Answer: B
Question: 6
Which of the following statements concerning property ownership by a married couple residing in
a community-property state is correct?
A – All property owned by the couple is community property.
B – Community property loses its identity when a couple moves from a community-property state
to a common-law state.
C – Property inherited by one spouse during a marriage becomes community property
D – Income earned by one spouse becomes community property.
Answer: D
Question: 7
Which of the following statements concerning a simple trust is correct?
A – Income and principal may be distributed to a qualified charily.
B – It receives a special tax deduction for income distributed to its beneficiaries.
C – Income is accumulated at the discretion of the trustee.
D – It limits the number of permissible beneficiaries.
070-489 vce 
Answer: B
Question: 8
On the advice of their attorney and accountant, Betsy and John have decided to make substantial
transfers. They would like to pass most of their considerable wealth to their grandchildren. Which
of the following statements concerning gifts made to their grandchildren is correct?
A – The GSTT annual exclusion may be utilized by Betsy and John for each grandchild during
life time and at death.

B – The value of Betsy and John’s GSTT exemption amounts are slightly increased when used at
death rather than during life time.
C – The GSTT annual exclusion is unavailable for years in which Betsy and John make tuition
gifts for the grandchildren.
D – Betsy and John may elect to split any GSTT transfers to the grandchildren.
Answer: D
Question: 9
The decedent, D, died this year. The facts concerning D estate are:
Gross estate $3,400,000
Marital deduction 0
Charitable deduction 600,000
Funeral & administration expenses 00,000
Gifts made after 1976 170,000
State death taxes payable 192,000
What is D taxable estate?
A – $2,138,000
B – $2,358,000
C – $2,528,000
D – $2,720,000
070-489 exam 
Answer: C
Question: 10
On January 1, 2004 a father gave his daughter a $200,000 straight (ordinary) life insurance policy
on his life. Premiums are paid annually. The pertinent facts about the policy are:
Date of issue: July 1, 1992
Premium paid on July 1, 2003 $3200
Terminal reserve on July 1, 2003 20,000
Terminal reserve on July 1, 2004 24,000
What is the value of the policy for federal gift tax purposes?
A – $ 21,600
B – $23,200
C – $23,600
D – $200,000
Answer: C
Question: 11
A married man has two adult sons. His entire estate is in excess of $1,500,000 and consists
entirely of probate assets. He wants to make certain that if he predeceases his wife she will
receive all estate income as long as she lives, and the assets remaining at her death will pass
equally to their two sons. He wants to pass all assets to this wife and sons as free of federal
estate taxes as possible. To best accomplish these objectives, the man should include which of
the following estate plans in his will?
A – Establish a QTIP trust for half his estate and bequeath the remainder to his wife
B – Establish a marital deduction trust with a general power of appointment for half his estate and

place the remainder in a QTIP trust
C – Establish a bypass trust equal to the applicable exclusion amount and place the remainder of
his estate in a QTIP trust
D – Establish a QTIP trust for his entire estate
070-489 dumps 
Answer: C
Question: 12
Among the assets in a decedent’s gross estate is stock in a closely held corporation that was left
to a nephew. The interest passing to the nephew is required to bear the burden of all estate taxes
and expenses. The relevant facts about this estate are:
Adjusted gross estate $1,200,000
Fair market value of stock in the
closely held corporation 500,000
Administration and funeral expenses 25,000
State inheritance taxes 40,000
Federal estate taxes 160,000
What amount of closely held corporate stock may be redeemed under IRC Section 303 so that
the redemption will be treated as a sale or exchange rather than a dividend distribution?
A – 0
B – $ 65,000
C – $225,000
D – $500,000
Answer: C
Question: 13
A married man died this year leaving a gross estate of $3,200,000. Additional facts concerning
his estate are:
Administration expenses and debts $ 250,000
Marital deduction 1,200,000
Applicable credit amount (2005) 555,800
Applicable exclusion amount (2005) 1,500,000
State death taxes payable 20,400
Under the Unified Rate Schedule for computing estate taxes if the amount with respect to which
the tentative tax to be computed is over$1,000,000 but not over $1,250,000, the tentative tax is
$345,800, plus 41 percent of the excess of such amount over $1,000,000. If the amount is over
$1,250,000 but not over $1,500,000, the tentative tax is then $448,300, plus 43 percent of the
excess of such amount over $1,250,000. If the amount is over $1,500,000 but not over
$2,000,000, the tentative tax is then $555,800 plus 45% of the excess of such amount over
$1,500,000. Based on these facts, the net federal estate tax payable is
A – 0
B – $103,320
C – $123,720
D – $128,280
070-489 pdf 
Answer: B

We only offer high-quality products, we have special IT staff to check and update new version of 070-489 dumps every day. Also if it is old version we will advise you wait for new https://www.pass4itsure.com/070-489.html dumps version. We value word to month.

See More at: http://www.janintraining.com/download-latest-070-489-pdf-dumps/

Related More Informations: http://www.pmtrainingprep.com/most-important-ccna-dcicn-200-150-dumps/

Categories

Latest Microsoft Dumps Exam

HOT Microsoft 642-193 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-243 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-246 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-247 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-331 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-332 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-336 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-337 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-341 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-342 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-346 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-347 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-354 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-383 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-384 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-410 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-411 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-412 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-413 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-414 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-415 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-416 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-417 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-432 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-448 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-457 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-458 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-459 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-460 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-461 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-462 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-463 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-464 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-465 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-466 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-467 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-469 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-470 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-480 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-481 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-482 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-483 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-484 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-485 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-486 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-487 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-488 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-489 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-490 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-491 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-492 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-494 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-496 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-497 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-498 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-499 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-511 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-513 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-515 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-516 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-517 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-532 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-533 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-534 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-573 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-576 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-640 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-642 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-646 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-659 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-662 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-663 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-667 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-668 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-673 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-680 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-685 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-686 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-687 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-688 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-689 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-692 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-694 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-695 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-696 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-697 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-980 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-981 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 74-335 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 74-338 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 74-343 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 74-344 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 74-409 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 74-674 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 74-678 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 74-697 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 77-427 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 98-361 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 98-364 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 98-365 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 98-366 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 98-367 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 98-368 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 98-369 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 98-375 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 98-379 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB2-700 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB2-701 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB2-702 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB2-703 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB2-704 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB2-708 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB2-709 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB2-866 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB2-867 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB2-868 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB2-876 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB5-705 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB6-700 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB6-701 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB6-702 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB6-703 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB6-704 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB6-705 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB6-884 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB6-885 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB6-886 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft MB6-889 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-698 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-734 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-741 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-742 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-743 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-761 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-764 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-767 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-765 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-740 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-357 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-398 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-475 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-694 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-348 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-473 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-773 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-774 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Microsoft 70-775 dumps ⇨ PDF & VCE

Latest Citrix Dumps Exam

Latest CompTIA Dumps Exam

Latest Cisco Dumps Exam

HOT Cisco 100-101 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 100-105 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 200-101 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 200-105 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 200-120 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 200-125 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 200-310 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 200-355 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 200-401 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 210-260 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 210-060 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 210-065 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-101 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-115 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-135 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-206 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-207 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-208 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-209 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-070 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-075 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-080 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-085 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 400-101 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 400-201 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 400-051 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 350-018 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 642-035 Dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 210-250 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 210-255 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 200-150 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 200-155 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-160 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-165 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-170 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-175 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-180 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-210 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 600-509 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 600-510 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 600-512 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 700-172 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 700-070 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 300-560 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 642-385 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 810-502 dumps ⇨ PDF & VCE
HOT Cisco 830-506 dumps ⇨ PDF & VCE